Product Safety and Conformity Representative- PSCR, 14-15.11.2019, Timisoara

Product Safety & Conformity Representative (PSCR)   ID 503

 

Fiecare organizatie in lantul de furnizare al industriei automotive are obligatia de a asigura conformitatea produselor realizate. In acest sens trebuie respectate reglementarile legale privind integritatea si siguranta produselor. Daca se identifica produse “nesigure” pe piata sau produse care nu respecta cerintele legale, atunci responsabilii trebuie sa initieze actiuni adecvate.

In acest curs de 2 zile conceput in 5 module, se prezinta aspecte complexe privind integritatea produselor si se dezvolta competenta responsabilului privind siguranta produsului.

 GRUPUL ȚINTĂ Conducerea și angajații din industria automobilistică, care urmează să fie utilizați sau sunt deja utilizați drept responsabil pentru siguranța produsului.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

  • Formare tehică respectiv economică
  • Experiență în managementul calității în automobilistică, în mod special în tratarea reclamațiilor
  • Formare și experiență în evaluarea riscurilor tehnice ale produsului și procesului (de ex. Moderator FMEA, Auditor de proces VDA 6.3 , Proiectant)
  • Cunoștințe cu privire la utilizarea produsului realizat în cadrul organizației, precum și stadiul tehnicii
  • Cunoștințe fundamentale despre – și înțelegere pentru – cerințele relevante din legile și cerințele clientului

DURATA CURSULUI 2 zile

Dupa sustinerea evaluarii cunostintelor, participantii vor primi un certificat de calificare emis de catre VDA QMC si bfk management consulting cu recunoastere internationala.

 

 

Formular inscriere