EOS (Suprasolicitare Electrica) in Industria Automotive – Training pentru experti

ISTORIC SI SUBIECTE

Suprasolicitarea Electrica - Electrical Overstress (EOS) este termenul pentru daune termice care pot aparea atunci cand componenta electrica este expusa unui curent sau voltaj care este in afara limitelor definite in specificatia sa. Tipurile de erori EOS sunt una din problemele majore ale electronicelor din industria automotive. Oricum, numarul de componente electronice folosite in automobile creste constant si va continua sa creasca in viitor.

Volumul VDA EOS din industria automotive ofera o solutie de a trata erorile care prezinta semne de suprasolicitare electronica.

In acest training de o zi, participantilor se transmit cunostinte speciale pentru a putea lucra cu probleme EOS structurate, din toate punctele de vedere. Procesele de cooperare si rezolvare a problemelor intre OEMs, furnizori si producatorii de semiconductoare vor fi discutate si se vor da recomandari de gestionare a situatiilor.

PUBLICUL TINTA

Trainingul se adreseaza angajatilor din managementul calitatii, dezvoltare, management al reclamatiilor si productie, precum si angajatilor care sunt implicati in procese de rezolvare de probleme si directori in ariile mentionate, care vor sa isi imbunatateasca procesul de organizare cu expertiza in EOS.

OBIECTIVE

Focusul se axeaza pe comunicarea relevantei si dimensiunii topiului EOS, cauzele acestuia si aparitia erorilor. Clarifica diferenta dintre cazurile individuale si cele frecvente si discuta provocarile si limitarile rezolvarii unui singur caz. Participantii castiga o perspectiva asupra tratarii cazurilor EIPD si a proceselor, canalelor de comunicatie si cailor de escalare. In plus, atentia se axeaza asupra diferentelor dintre cazurile speciale de EIPD si EOS, si asupra studiilor de caz concrete in EIPD si cauze ale erorilor in ciclul de viata. Participantii invata despre chestionare ca mijloace de comunicare si discuta importanta acestora, de unde provine informatia si de ce este importanta. De asemenea, se prezina clasificarea EOS in peisajul proceselor VDA (8D, Field Failure Analysis, etc.), precum si responsabilitatile si rolurile in topicul EOS.

CONCEPT SI METODE

In timpul acestui training, literatura tehnica si exercitiile (de grup) alterneaza pentru a sustine transferul de topicuri in mediul de lucru al participantilor, cu o focalizare speciala pe schimbul de experienta intre participanti si trainer.

CONDITII DE PARTICIPARE

Nu sunt conditii pentru participarea la acest training.

CERTIFICAT DE PARTICIPARE

La sfarsit, participantii vor primi un certificat de participare emis de VDA QMC si  bfk management consulting in calitate de partener VDA QMC.


Formular înscriere
TOP