ID 318 Auditor de produs VDA 6.5

Conţinut

Produsele oferă calitatea așteptată de clienți? Aceasta este întrebarea centrală în toate auditurile de produs. În industria auto, acestea au fost un instrument indispensabil pentru evaluarea și îmbunătățirea calității produselor de mulți ani. Standardul VDA 6.5 este un ghid pentru crearea de programe de audit și planuri de audit, precum și pentru execuția auditului, raportarea și managementul măsurilor.

În acest curs de o zi, veți învăța cum să creați programe eficiente de audit, să dezvoltați planuri de audit direcționate, să efectuați audituri ale produselor și să evaluați calitatea produsului cu o clasificare adecvată a defectelor. Rezultatele documentate ale unui audit formează baza pentru îmbunătățirea continuă a calității produsului.

Obiective

• Veți fi familiarizat cu structura programelor de audit și veți putea să le creați într-o manieră corectă din punct de vedere tehnic.

• Veți putea dezvolta planurile de audit necesare într-o manieră țintită.

• Veți putea efectua audituri de produse în mod profesional.

• Veți evalua calitatea produsului cu o clasificare adecvată a defectelor.

• Veți putea documenta rezultatele unui audit în mod corespunzător.

Concept și Metode

Instruirea include scurte prezentări tehnice, exerciții de grup și discuții plenare a rezultatelor. Crearea unui program de audit și a unui plan de audit se practică folosind un exemplu concret, practic.

Public țintă

Personalul care planifică sau efectuează audituri de produs în companii.

Condiții preliminare de participare

Nici unul

Certificat de calificare

După promovarea evaluarii cunostintelornțe (Multiple-Choice-Test), veți primi un certificat de calificare.


Formular înscriere
TOP