Maturity Level Assurance for New Parts

Prin aplicarea standardului VDA-MLA ar trebui sa se obtina o imbunatatire a calitatii pieselor aprovizionate. Prin aceasta metoda se obtine asigurarea maturitatii produsului pana la productia de serie: proiectele se segmenteaza, se evalueaza inca dintr-o faza timpurie si dupa caz se corecteaza. De asemena, se ofera un concept unitar de comunicare si conlucrare in intregul lant de furnizare in cazul unor proiecte de dezvoltare complexe.

Implementarea acestui standard necesita cunostinte si competente in diferitele structuri ale organizatiei. Aceste cunostinte vor fi transmise in aceste doua zile de scolarizare.

Grup tinta:

Personal implicat in managementul calitatii, manageri de produs, manageri de  proiecte, responsabil cu proiectare, responsabil client, responsabil furnizori precum si Key Account Manager

Obiectivul cursului:

Participantilor la curs li se transmit informatiile necesare privind metodele de maturitate (evaluare, continut, tinere sub control si mod de raportare)

Conditii de participare:

Participantii ar trebui sa detina cunostinte de baza in managementul proiectului si procesul de proiectare/dezvoltare

Durata cursului: 2 zile

Dupa sustinerea evaluarii cunostintelor, participantii vor primi un certificat de calificare emis de catre VDA QMC si bfk management consulting cu recunoastere internationala.


Formular înscriere
TOP