Upgrade la de la PSB la Product Safety & Conformity Representative (PSCR)

Fiecare organizatie in lantul de furnizare al industriei automotive are obligatia de a asigura conformitatea produselor realizate. In acest sens trebuie respectate reglementarile legale privind integritatea si siguranta produselor. Daca se identifica produse “nesigure” pe piata sau produse care nu respecta cerintele legale, atunci responsabilii trebuie sa initieze actiuni adecvate.

In acest curs de 2 zile conceput in 5 module, se prezinta aspecte complexe privind integritatea produselor si se dezvolta competenta responsabilului privind siguranta produsului.

Durata cursului: 1 zi

Conditii de participare

Inscrierea la curs se face dupa completarea formularului de inregistrare (va fi trimis la solicitare) si transmiterea urmatoarelor divezi:

-Copie dupa certificatul de participare la cursul „Product Safety Representative (PSB) in the Automotive Industry“ emis de catre VDA QMC, un partener oficial VDA QMC sau de catre Volkswagen cu durata minima de 1 zi

-Confirmare din partea angajatorului (Responsabil calitate) prin care se atesta ca persoana inscrisa este activa in organizatie in calitate de PSB sau direct implicata in procesul de siguranta al produsului.

 

Dupa sustinerea evaluarii cunostintelor, participantii vor primi un certificat de calificare emis de catre VDA QMC si bfk management consulting cu recunoastere internationala.


Formular înscriere
TOP